ANTONIO JAVIER
DOMINGUEZ MORENO
PROFESOR TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones (13) Publicaciones de ANTONIO JAVIER DOMINGUEZ MORENO
2020
-
Evaluation of the nutritional status of strawberry during the production season
Environmental Engineering and Management Journal, Vol. 19, Núm. 4, pp. 599-607
2016
-
Optimización de la fertirrigación en cultivos hortícolas mediante el seguimiento nutricional
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 35, Núm. 389, pp. 16-20
2013
-
Efficacy of Micronutrient Chelate Treatments in Commercial Crop of Strawberry on Sand Culture
Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 44, Núm. 1-4, pp. 826-836
2011
-
Optimización de la fertirrigación en el cultivo de fresa en invernadero
Vida rural, Núm. 327, pp. 28-32
2009
-
Seasonal changes in leaf mineral content May affect foliar diagnostic in strawberry
Acta Horticulturae, Vol. 842, pp. 147-150
2007
-
Genetic transformation
Citrus Genetics, Breeding and Biotechnology (CABI Publishing), pp. 329-344
2005
-
Metodología útil en la evaluación de variedades de fresón adaptables a las condiciones agroambientales de Huelva
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 24, Núm. 277, pp. 28-35
2004
2002
-
Pathogen-derived resistance to Citrus tristeza virus (CTV) in transgenic mexican lime (Citrus arrurantifolia (Christ.) Swing.) plants expressing its p25 coat protein gene
Molecular Breeding, Vol. 10, Núm. 1-2, pp. 1-10
-
Regeneration of transgenic citrus plants under non selective conditions results in high-frequency recovery of plants with silenced transgenes
Molecular Genetics and Genomics, Vol. 267, Núm. 4, pp. 544-556
2000
-
Efficient production of transgenic citrus plants expressing the coat protein gene of citrus tristeza virus
Plant Cell Reports, Vol. 19, Núm. 4, pp. 427-433
-
High efficiency genetic transformation of sour orange (Citrus aurantium) and production of transgenic trees containing the coat protein gene of citrus tristeza virus
Tree Physiology, Vol. 20, Núm. 17, pp. 1183-1189
1995
-
Planificación de la calidad vinícola
Viticultura enología profesional, Núm. 36, pp. 12-20