Publicaciones en las que colabora con Dolores Hernanz Vila (22)

2006

  1. Arundo donax L. Valorization under hydrothermal and pulp processing

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 45, Núm. 9, pp. 2940-2948

  2. The effect of time and storage conditions on the phenolic composition and colour of white wine

    Food Research International, Vol. 39, Núm. 2, pp. 220-229

2005

  1. Multivariate correlation between color and mineral composition of honeys and by their botanical origin

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2574-2580

  2. Production of phytoene by herbicide-treated microalgae Dunaliella bardawil in two-phase systems

    Biotechnology and Bioengineering, Vol. 92, Núm. 6, pp. 695-701

2003

  1. Estudio de estabilidad en botella de vinos blancos jóvenes

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003

  2. Evolución del color en relación con la extracción de aromas durante la criomaceración en mostos blancos: efecto de la temperatura

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003