Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. ADDITION OF ALPHA-DICARBONYL COMPOUNDS TO GUANINE AND GUANOSINE

    GAZZETTA CHIMICA ITALIANA, Vol. 125, Núm. 7, pp. 309-313

  2. Acid extraction treatment of sediment samples for organotin speciation; occurrence of butyltin and phenyltin compounds on the cadiz coast, south‐west spain

    Applied Organometallic Chemistry, Vol. 9, Núm. 1, pp. 51-64

  3. CORRECCION MATEMATICA DE LA INTERFERENCIA POR BILIRRUBINA ESTERIFICADA EN LA DETERMINACION DE URATO EN EL ANALIZADOR BM/HITACHI 717

    Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 14, Núm. 3, pp. 69-74

  4. Changes in free amino acids of hake ("Merluccius merluccius" L.) muscle during frozen storage.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 1, pp. 19-24

  5. Corn fertilization with three (sugarbeet) vinasse composts

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 4, Núm. 4, pp. 232-237

  6. Cotton fertilization with composts of (sugarbeet) vinasse and agricultural residues

    Fertilizer research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 179-182

  7. Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers

    Food Hydrocolloids, Vol. 9, Núm. 2, pp. 111-121

  8. Influencia de las concentraciones de aceite y emulsionante en las propiedades reológicas de emulsiones aceite en agua del tipo salsa fina

    Grasas y aceites, Vol. 46, Núm. 2, pp. 108-114

  9. Primeros resultados de la caracterización de mostos obtenidos de clones libres de virus: variedad palomino. Zona de Jerez

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 2, pp. 39-43

  10. Rheology and processing of salad dressing emulsions

    Rheologica Acta, Vol. 34, Núm. 6, pp. 513-524

  11. Transient and Steady Flow of a Lamellar Liquid Crystalline Surfactant/Water System

    Langmuir, Vol. 11, Núm. 2, pp. 669-673

  12. Ultrasonic treatment of molluscan tissue for organotin speciation

    The Analyst, Vol. 120, Núm. 4, pp. 1171-1174