Fruits and vegetables intake and gastric cancer risk: A pooled analysis within the Stomach cancer Pooling Project

  1. Ferro, A.
  2. Costa, A.R.
  3. Morais, S.
  4. Bertuccio, P.
  5. Rota, M.
  6. Pelucchi, C.
  7. Hu, J.
  8. Johnson, K.C.
  9. Zhang, Z.-F.
  10. Palli, D.
  11. Ferraroni, M.
  12. Yu, G.-P.
  13. Bonzi, R.
  14. Peleteiro, B.
  15. López-Carrillo, L.
  16. Tsugane, S.
  17. Hamada, G.S.
  18. Hidaka, A.
  19. Malekzadeh, R.
  20. Zaridze, D.
  21. Maximovich, D.
  22. Vioque, J.
  23. Navarrete-Muñoz, E.M.
  24. Alguacil, J.
  25. Castaño-Vinyals, G.
  26. Wolk, A.
  27. Håkansson, N.
  28. Hernández-Ramírez, R.U.
  29. Pakseresht, M.
  30. Ward, M.H.
  31. Pourfarzi, F.
  32. Mu, L.
  33. López-Cervantes, M.
  34. Persiani, R.
  35. Kurtz, R.C.
  36. Lagiou, A.
  37. Lagiou, P.
  38. Boffetta, P.
  39. Boccia, S.
  40. Negri, E.
  41. Camargo, M.C.
  42. Curado, M.P.
  43. La Vecchia, C.
  44. Lunet, N.
  45. Mostrar todos os autores +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Ano de publicación: 2020

Volume: 147

Número: 11

Páxinas: 3090-3101

Tipo: Artigo

DOI: 10.1002/IJC.33134 GOOGLE SCHOLAR