Fruits and vegetables intake and gastric cancer risk: A pooled analysis within the Stomach cancer Pooling Project

  1. Ferro, A.
  2. Costa, A.R.
  3. Morais, S.
  4. Bertuccio, P.
  5. Rota, M.
  6. Pelucchi, C.
  7. Hu, J.
  8. Johnson, K.C.
  9. Zhang, Z.-F.
  10. Palli, D.
  11. Ferraroni, M.
  12. Yu, G.-P.
  13. Bonzi, R.
  14. Peleteiro, B.
  15. López-Carrillo, L.
  16. Tsugane, S.
  17. Hamada, G.S.
  18. Hidaka, A.
  19. Malekzadeh, R.
  20. Zaridze, D.
  21. Maximovich, D.
  22. Vioque, J.
  23. Navarrete-Muñoz, E.M.
  24. Alguacil, J.
  25. Castaño-Vinyals, G.
  26. Wolk, A.
  27. Håkansson, N.
  28. Hernández-Ramírez, R.U.
  29. Pakseresht, M.
  30. Ward, M.H.
  31. Pourfarzi, F.
  32. Mu, L.
  33. López-Cervantes, M.
  34. Persiani, R.
  35. Kurtz, R.C.
  36. Lagiou, A.
  37. Lagiou, P.
  38. Boffetta, P.
  39. Boccia, S.
  40. Negri, E.
  41. Camargo, M.C.
  42. Curado, M.P.
  43. La Vecchia, C.
  44. Lunet, N.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2020

Volumen: 147

Número: 11

Páginas: 3090-3101

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.33134 GOOGLE SCHOLAR