Facultad
ESCUELA TECNICA SUPERIOR DE INGENIERIA
Artículos (23) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1995
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ADDITION OF ALPHA-DICARBONYL COMPOUNDS TO GUANINE AND GUANOSINE
GAZZETTA CHIMICA ITALIANA, Vol. 125, Núm. 7, pp. 309-313
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Atrazine detoxification in panicum dichotomiflorum and target site polygonum lapathifolium
Pesticide Biochemistry and Physiology, Vol. 52, Núm. 1, pp. 1-11
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CORRECCION MATEMATICA DE LA INTERFERENCIA POR BILIRRUBINA ESTERIFICADA EN LA DETERMINACION DE URATO EN EL ANALIZADOR BM/HITACHI 717
Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 14, Núm. 3, pp. 69-74
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Changes in free amino acids of hake ("Merluccius merluccius" L.) muscle during frozen storage.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 1, pp. 19-24
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Chaotic synchronization using monolithic Chua oscillators
International Journal of Electronics, Vol. 79, Núm. 6, pp. 775-785
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Comprensión de cargas trifásticas no lineales
Energía: Ingeniería energética y medioambiental, Año 21, Núm. 4, pp. 49-54
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Computer simulation of the liquid-vapour interface in liquid crystals
Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Vol. 213, Núm. 1-2, pp. 138-147
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Corn fertilization with three (sugarbeet) vinasse composts
Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 4, Núm. 4, pp. 232-237
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Cotton fertilization with composts of (sugarbeet) vinasse and agricultural residues
Fertilizer research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 179-182
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Coupled-channels analysis of the elastic scattering of polarized Li6 by Ni58 using cluster-folding potentials
Physical Review C, Vol. 51, Núm. 3, pp. 1356-1366
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Effect of exogenous melatonin and plane of nutrition after weaning on estrous activity, endocrine status and ovulation rate in Salz ewes lambing in the seasonal anestrus
Theriogenology, Vol. 43, Núm. 7, pp. 1179-1193
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El azar y la probabilidad
Uno: Revista de didáctica de las matematicas, Núm. 3, pp. 123-136
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Environmental impact of fertilizer industries evaluated by PIXE
Nuclear Inst. and Methods in Physics Research, B, Vol. 103, Núm. 4, pp. 477-481
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Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers
Food Hydrocolloids, Vol. 9, Núm. 2, pp. 111-121
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Influencia de las concentraciones de aceite y emulsionante en las propiedades reológicas de emulsiones aceite en agua del tipo salsa fina
Grasas y aceites, Vol. 46, Núm. 2, pp. 108-114
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Liquid-liquid phase equilibria of symmetrical mixtures by simulation in the semigrand canonical ensemble
The Journal of Chemical Physics, Vol. 103, Núm. 14, pp. 6188-6196
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Planificación de la calidad vinícola
Viticultura enología profesional, Núm. 36, pp. 12-20
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Primeros resultados de la caracterización de mostos obtenidos de clones libres de virus: variedad palomino. Zona de Jerez
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 2, pp. 39-43
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Rheology and processing of salad dressing emulsions
Rheologica Acta, Vol. 34, Núm. 6, pp. 513-524
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Study of the threshold anomaly in the scattering of polarized 7Li from 208Pb
Nuclear Physics, Section A, Vol. 582, Núm. 1-2, pp. 357-368