Artículos (23) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. ADDITION OF ALPHA-DICARBONYL COMPOUNDS TO GUANINE AND GUANOSINE

    GAZZETTA CHIMICA ITALIANA, Vol. 125, Núm. 7, pp. 309-313

  2. Atrazine detoxification in panicum dichotomiflorum and target site polygonum lapathifolium

    Pesticide Biochemistry and Physiology, Vol. 52, Núm. 1, pp. 1-11

  3. CORRECCION MATEMATICA DE LA INTERFERENCIA POR BILIRRUBINA ESTERIFICADA EN LA DETERMINACION DE URATO EN EL ANALIZADOR BM/HITACHI 717

    Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 14, Núm. 3, pp. 69-74

  4. Changes in free amino acids of hake ("Merluccius merluccius" L.) muscle during frozen storage.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 1, pp. 19-24

  5. Chaotic synchronization using monolithic Chua oscillators

    International Journal of Electronics, Vol. 79, Núm. 6, pp. 775-785

  6. Comprensión de cargas trifásticas no lineales

    Energía: Ingeniería energética y medioambiental, Año 21, Núm. 4, pp. 49-54

  7. Computer simulation of the liquid-vapour interface in liquid crystals

    Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Vol. 213, Núm. 1-2, pp. 138-147

  8. Corn fertilization with three (sugarbeet) vinasse composts

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 4, Núm. 4, pp. 232-237

  9. Cotton fertilization with composts of (sugarbeet) vinasse and agricultural residues

    Fertilizer research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 179-182

  10. Coupled-channels analysis of the elastic scattering of polarized Li6 by Ni58 using cluster-folding potentials

    Physical Review C, Vol. 51, Núm. 3, pp. 1356-1366

  11. Effect of exogenous melatonin and plane of nutrition after weaning on estrous activity, endocrine status and ovulation rate in Salz ewes lambing in the seasonal anestrus

    Theriogenology, Vol. 43, Núm. 7, pp. 1179-1193

  12. El azar y la probabilidad

    Uno: Revista de didáctica de las matematicas, Núm. 3, pp. 123-136

  13. Environmental impact of fertilizer industries evaluated by PIXE

    Nuclear Inst. and Methods in Physics Research, B, Vol. 103, Núm. 4, pp. 477-481

  14. Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers

    Food Hydrocolloids, Vol. 9, Núm. 2, pp. 111-121

  15. Influencia de las concentraciones de aceite y emulsionante en las propiedades reológicas de emulsiones aceite en agua del tipo salsa fina

    Grasas y aceites, Vol. 46, Núm. 2, pp. 108-114

  16. Liquid-liquid phase equilibria of symmetrical mixtures by simulation in the semigrand canonical ensemble

    The Journal of Chemical Physics, Vol. 103, Núm. 14, pp. 6188-6196

  17. Planificación de la calidad vinícola

    Viticultura enología profesional, Núm. 36, pp. 12-20

  18. Primeros resultados de la caracterización de mostos obtenidos de clones libres de virus: variedad palomino. Zona de Jerez

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 2, pp. 39-43

  19. Rheology and processing of salad dressing emulsions

    Rheologica Acta, Vol. 34, Núm. 6, pp. 513-524

  20. Study of the threshold anomaly in the scattering of polarized 7Li from 208Pb

    Nuclear Physics, Section A, Vol. 582, Núm. 1-2, pp. 357-368