Department
INGENIERIA QUIMICA, QUIMICA FISICA Y CIENCIA DE LOS MATERIALES
Articles (9) Publications in which a researcher has participated
1995
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ADDITION OF ALPHA-DICARBONYL COMPOUNDS TO GUANINE AND GUANOSINE
GAZZETTA CHIMICA ITALIANA, Vol. 125, Núm. 7, pp. 309-313
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Changes in free amino acids of hake ("Merluccius merluccius" L.) muscle during frozen storage.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 1, pp. 19-24
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Corn fertilization with three (sugarbeet) vinasse composts
Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 4, Núm. 4, pp. 232-237
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Cotton fertilization with composts of (sugarbeet) vinasse and agricultural residues
Fertilizer research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 179-182
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Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers
Food Hydrocolloids, Vol. 9, Núm. 2, pp. 111-121
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Influencia de las concentraciones de aceite y emulsionante en las propiedades reológicas de emulsiones aceite en agua del tipo salsa fina
Grasas y aceites, Vol. 46, Núm. 2, pp. 108-114
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Primeros resultados de la caracterización de mostos obtenidos de clones libres de virus: variedad palomino. Zona de Jerez
Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 2, pp. 39-43
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Rheology and processing of salad dressing emulsions
Rheologica Acta, Vol. 34, Núm. 6, pp. 513-524
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Transient and Steady Flow of a Lamellar Liquid Crystalline Surfactant/Water System
Langmuir, Vol. 11, Núm. 2, pp. 669-673