Centro de investigación
Centro de Investigación en Tecnologías de Productos y Procesos Químicos
Publicaciones (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
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A contribution to the elucidation of the reduction mechanism of thioisonicotinamide on mercury electrodes
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 417, Núm. 1-2, pp. 113-118
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EFFECT OF PROCESS PARAMETERS ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF O/W EMULSIONS
ASME International Mechanical Engineering Congress and Exposition, Proceedings (IMECE)
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Effect of process parameters on the rheological properties of O/W emulsions
American Society of Mechanical Engineers, Applied Mechanics Division, AMD, Vol. 217, pp. 177-183
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Electroreduction of thionicotinamide on mercury electrodes in aqueous solutions
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 402, Núm. 1-2, pp. 211-215
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Estabilización de emulsiones alimentarias aceite en agua por modificación del contenido en emulsionante y estabilizante
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 1, pp. 103-109
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Linear and non-linear viscoelastic behaviour of O/W emulsions containing sunflower oil and a food emulsifier
XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS
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Linear viscoelasticity of O/W sucrose-palmitate emulsions
Progress in Colloid and Polymer Science, Vol. 100, pp. 246-251
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Linear viscoelasticity of O/W sucrose-palmitate emulsions
TRENDS IN COLLOID AND INTERFACE SCIENCE X
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Linear viscoelasticity of pigmentable syntethic bitumen
XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS
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Pavimentos de ligantes sinteticos coloreables: Estudio de sus caracteristicas mecanicas
Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 329, pp. 59-65
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Un nuevo tipo de embalaje para la colección del Museo Arqueológico de Tenerife
XI Congreso de Conservación y Restauración de Bienes Culturales: Castellón [de la Plana]. 3, 4, 5 y 6 de octubre de 1996
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Viscoelastic behaviour of food emulsions containing a mixture of two emulsifiers and a thickening agent
XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS