Publicaciones (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. A contribution to the elucidation of the reduction mechanism of thioisonicotinamide on mercury electrodes

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 417, Núm. 1-2, pp. 113-118

  2. EFFECT OF PROCESS PARAMETERS ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF O/W EMULSIONS

    ASME International Mechanical Engineering Congress and Exposition, Proceedings (IMECE)

  3. Effect of process parameters on the rheological properties of O/W emulsions

    American Society of Mechanical Engineers, Applied Mechanics Division, AMD, Vol. 217, pp. 177-183

  4. Electroreduction of thionicotinamide on mercury electrodes in aqueous solutions

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 402, Núm. 1-2, pp. 211-215

  5. Estabilización de emulsiones alimentarias aceite en agua por modificación del contenido en emulsionante y estabilizante

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 1, pp. 103-109

  6. Linear and non-linear viscoelastic behaviour of O/W emulsions containing sunflower oil and a food emulsifier

    XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS

  7. Linear viscoelasticity of O/W sucrose-palmitate emulsions

    Progress in Colloid and Polymer Science, Vol. 100, pp. 246-251

  8. Linear viscoelasticity of O/W sucrose-palmitate emulsions

    TRENDS IN COLLOID AND INTERFACE SCIENCE X

  9. Linear viscoelasticity of pigmentable syntethic bitumen

    XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS

  10. Pavimentos de ligantes sinteticos coloreables: Estudio de sus caracteristicas mecanicas

    Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 329, pp. 59-65

  11. Un nuevo tipo de embalaje para la colección del Museo Arqueológico de Tenerife

    XI Congreso de Conservación y Restauración de Bienes Culturales: Castellón [de la Plana]. 3, 4, 5 y 6 de octubre de 1996

  12. Viscoelastic behaviour of food emulsions containing a mixture of two emulsifiers and a thickening agent

    XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS