Microalgae as a safe food source for animals: Nutritional characteristics of the acidophilic microalga Coccomyxa onubensis

  1. Navarro, F.
  2. Forján, E.
  3. Vázquez, M.
  4. Montero, Z.
  5. Bermejo, E.
  6. Castaño, M.A.
  7. Toimil, A.
  8. Chagüaceda, E.
  9. García-Sevillano, M.A.
  10. Sánchez, M.
  11. Domínguez, M.J.
  12. Pásaro, R.
  13. Garbayo, I.
  14. Vílchez, C.
  15. Vega, J.M.
Revista:
Food and Nutrition Research

ISSN: 1654-6628

Año de publicación: 2016

Volumen: 60

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.3402/FNR.V60.30472 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible