TECNOLOGÍA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL
Universidad de Córdoba
Córdoba, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Córdoba (8)
2021
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Calidad sensorial de la carne de cabritos lechales criados en sistemas de producción basados en pastoreo
Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias, Vol. 12, Núm. 1, pp. 306-317
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Effect of the area of origin and sampling time on the bromatological composition of passion fruit cake
Revista Cientifica de la Facultad de Veterinaria, Vol. 31, Núm. 4, pp. 163-170
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Physicochemical composition, antioxidant status, fatty acid profile, and volatile compounds of milk and fresh and ripened ewes’ cheese from a sustainable part-time grazing system
Foods, Vol. 10, Núm. 1
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Supplementing the diet of dairy goats with dried orange pulp throughout lactation: I. Effect on milk performance, nutrient utilisation, blood parameters and production economics
Animals, Vol. 11, Núm. 9
2020
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Effect of citrus by-product on physicochemical parameters, sensory analysis and volatile composition of different kinds of cheese from raw goat milk
Foods, Vol. 9, Núm. 10
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Using dried orange pulp in the diet of dairy goats: effects on milk yield and composition and blood parameters of dams and growth performance and carcass quality of kids
Animal, Vol. 14, Núm. 10, pp. 2212-2220
2008
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Efecto del sexo sobre la calidad de la canal y la carne de cabritos lechales de raza blanca andaluza en sistema de explotación convencional
XXXIII Jornadas Científicas y XII Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnica y Caprinotenia: Almería, 24-27 de septiembre de 2008 : producción ovina y caprina, nº XXXIII SEOC
1996
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Use of NIRS to estimate the improvement in digestibility after ammonia treatment of cereal straws
Animal Feed Science and Technology, Vol. 57, Núm. 1-2, pp. 149-157