Logotipo do portal de investigación: Universidad de Huelva Logotipo: Universidad de Huelva Identifícate
Grupos Investigadores/as Resultados
Foto de MARIA INMACULADA

MARIA INMACULADA
MARTINEZ GARCIA

PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD

Perfil Publicacións Colaboración Teses Patentes

Tese doutoral

  1. Optimación de la composición y procesado de emulsiones alimentarias con bajo contenido en grasa y colesterol 2003

    Universidad de Huelva

Teses dirixidas (4)

  1. Bioplásticos a partir de proteína de guisante: procesado, caracterización y ciclo de vida 2023

    Universidad de Huelva

    Pérez Puyana, Víctor Manuel

  2. Rheology modifiers for the stabilization of perfume capsules in consumer goods 2022

    Universidad de Huelva

    Fernández Prieto, Susana

  3. 3D printing of hydrogels and thickened fluids for dysphagia management: in situ mixing and gelling 2021

    Universidad de Huelva

    Diáñez Amores, Isabel

  4. Desarrollo de bioplásticos a partir de subproductos agroalimentarios con aplicaciones en envases y matrices de difusión 2013

    Universidad de Huelva

    Gómez Martínez, Diana Patricia

  • Contactar
  • Aviso legal
  • Mapa do sitio
  • Axuda
translate gl arrow_drop_down
translate gl arrow_drop_down es ca eu en fr de

Universidad de Huelva

Vicerrectorado de Investigación y Transferencia

Biblioteca Universitaria de Huelva

Área de Hemeroteca y Servicios de Apoyo a la Investigación

Campus del Carmen. Avda. Tres de Marzo, s/n

21071 - Huelva

infobib@biblio.uhu.es

Data da última actualización de datos: 15-07-2025 info

Os documentos do portal actualízanse diariamente. Esta data fai referencia á actualización da información relacionada coa estructura do portal (persoas, grupos de investigación, unidades organizativas, proxectos…).

Proxecto CRIS desenvolto en colaboración coa Fundación Dialnet (Universidad de La Rioja)