PEDRO
PARTAL LOPEZ
CATEDRATICO DE UNIVERSIDAD
Felipe
Cordobés Carmona
Publicacions en què col·labora amb Felipe Cordobés Carmona (5)
2007
-
Influencia del pH y de la fuerza iónica sobre la gelificación térmica de proteínas de la yema de huevo
Grasas y aceites, Vol. 58, Núm. 3, pp. 289-296
2004
-
Effect of pH and added electrolyte on the thermal-induced transitions of egg yolk
Rheologica Acta, Vol. 43, Núm. 5, pp. 539-549
-
Gelation of egg yolk: DSC, rheology and electron microscopy
GUMS AND STABILIZERS FOR THE FOOD INDUSTRY 12
-
Rheology and microstructure of heat-induced egg yolk gels
Rheologica Acta, Vol. 43, Núm. 2, pp. 184-195
2002
-
Rheological characterization of egg yolk processed by spray-drying and lipid-cholesterol extraction with carbon dioxide
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 79, Núm. 2, pp. 183-190