JOSE MARIA
FRANCO GOMEZ
CATEDRATICO DE UNIVERSIDAD

Antonio
Guerrero Conejo
Publikationen, an denen er mitarbeitet Antonio Guerrero Conejo (8)
2011
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Microalgae biomass interaction in biopolymer gelled systems
Food Hydrocolloids, Vol. 25, Núm. 4, pp. 817-825
1998
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Influencia de la composición y del procesado sobre la reología de emulsiones
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 55, Núm. 476, pp. 259-266
1996
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EFFECT OF PROCESS PARAMETERS ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF O/W EMULSIONS
ASME International Mechanical Engineering Congress and Exposition, Proceedings (IMECE)
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Effect of process parameters on the rheological properties of O/W emulsions
American Society of Mechanical Engineers, Applied Mechanics Division, AMD, Vol. 217, pp. 177-183
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Viscoelastic behaviour of food emulsions containing a mixture of two emulsifiers and a thickening agent
XIITH INTERNATIONAL CONGRESS ON RHEOLOGY, PROCEEDINGS
1995
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Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers
Food Hydrocolloids, Vol. 9, Núm. 2, pp. 111-121
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Influencia de las concentraciones de aceite y emulsionante en las propiedades reológicas de emulsiones aceite en agua del tipo salsa fina
Grasas y aceites, Vol. 46, Núm. 2, pp. 108-114
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Rheology and processing of salad dressing emulsions
Rheologica Acta, Vol. 34, Núm. 6, pp. 513-524