Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Sevilla (37)

2021

  1. Impact and effectiveness of group strategies for supporting breastfeeding after birth: A systematic review

    International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 18, Núm. 5, pp. 1-23

  2. Wine lees: From waste to O/W emulsion stabilizer

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 74

2014

  1. Catalytic copper-mediated ring opening and functionalization of benzoxazoles

    ACS Catalysis, Vol. 4, Núm. 11, pp. 4215-4222

2011

  1. Effect of time and storage conditions on major volatile compounds of zalema white wine

    Journal of Food Quality, Vol. 34, Núm. 2, pp. 100-110

2006

  1. A bilogarithmic method for the spectrophotometric evaluation of stability constants of 1:1 weak complexes from mole ratio data

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 318, Núm. 1-2, pp. 70-77

  2. Acid-base equilibria of biacetylmonoxime-isonicotinoylhydrazone

    Journal of Analytical Chemistry

  3. Diseño de un plan de innovación docente para la mejora del aprendizaje

    I Jornadas nacionales de intercambio de experiencias piloto de implantación de metodologías ECTS: Aplicaciones prácticas de la Convergencia Europea : Badajoz, 13, 14 y 15 de septiembre de 2006 (Servicio de Publicaciones)