Publikationen, an denen er mitarbeitet Dolores Hernanz Vila (22)

2006

  1. Arundo donax L. Valorization under hydrothermal and pulp processing

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 45, Núm. 9, pp. 2940-2948

  2. The effect of time and storage conditions on the phenolic composition and colour of white wine

    Food Research International, Vol. 39, Núm. 2, pp. 220-229

2005

  1. Multivariate correlation between color and mineral composition of honeys and by their botanical origin

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2574-2580

  2. Production of phytoene by herbicide-treated microalgae Dunaliella bardawil in two-phase systems

    Biotechnology and Bioengineering, Vol. 92, Núm. 6, pp. 695-701

2003

  1. Estudio de estabilidad en botella de vinos blancos jóvenes

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003

  2. Evolución del color en relación con la extracción de aromas durante la criomaceración en mostos blancos: efecto de la temperatura

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003