QUIMICA. PROF. JOSE CARLOS VILCHEZ MARTIN
Fachbereich
Dolores
Hernanz Vila
Publikationen, an denen er mitarbeitet Dolores Hernanz Vila (22)
2011
-
Adaptación de las prácticas de Análisis Instrumental al Espacio de Convergencia Europeo: Elaboración de Material Didáctico
Formación Universitaria, Vol. 4, Núm. 1, pp. 19-24
-
Desarrollo de Procedimientos Normalizados de Trabajo: una forma Innovadora de realizar las Prácticas en Asignaturas de Ciencias Experimentales
Formación Universitaria, Vol. 4, Núm. 4, pp. 13-18
-
Effect of time and storage conditions on major volatile compounds of zalema white wine
Journal of Food Quality, Vol. 34, Núm. 2, pp. 100-110
2010
-
Correlaciones entre los parámetros colorimétricos y la composición fenólica durante la maceración prefermentativa de vinos blancos
IX Congreso Nacional del Color: Alicante 2010
2009
-
Effect of storage on the phenolic content, volatile composition and colour of white wines from the varieties Zalema and Colombard
Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 2, pp. 530-537
2008
-
Comparison of the effectiveness of solid-phase and ultrasound-mediated liquid-liquid extractions to determine the volatile compounds of wine
Talanta, Vol. 76, Núm. 4, pp. 929-935
-
Multivariate statistical analysis of the color - Anthocyanin relationships in different soilless-grown strawberry genotypes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 8, pp. 2735-2741
2007
-
Assessment of the differences in the phenolic composition of five strawberry cultivars (Fragaria x ananassa Duch.) grown in two different soilless systems
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 5, pp. 1846-1852
-
Colour of Amontillado wines aged in two oak barrel types
European Food Research and Technology, Vol. 224, Núm. 3, pp. 321-327
-
Effects of prefermentative skin contact conditions on colour and phenolic content of white wines
Journal of Food Engineering, Vol. 78, Núm. 1, pp. 238-245
-
Phenolic composition of white wines with a prefermentative maceration at experimental and industrial scale
Journal of Food Engineering, Vol. 80, Núm. 1, pp. 327-335
-
Physicochemical characteristics and mineral content of strawberries grown in soil and soilless system
Journal of Food Quality, Vol. 30, Núm. 5, pp. 837-853
2006
-
Arundo donax L. Valorization under hydrothermal and pulp processing
Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 45, Núm. 9, pp. 2940-2948
-
The effect of time and storage conditions on the phenolic composition and colour of white wine
Food Research International, Vol. 39, Núm. 2, pp. 220-229
2005
-
Multivariate correlation between color and mineral composition of honeys and by their botanical origin
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 7, pp. 2574-2580
-
Production of phytoene by herbicide-treated microalgae Dunaliella bardawil in two-phase systems
Biotechnology and Bioengineering, Vol. 92, Núm. 6, pp. 695-701
2004
-
Characterisation of Spanish thyme honeys by their physicochemical characteristics and mineral contents
Food Chemistry, Vol. 88, Núm. 4, pp. 537-542
2003
-
Estudio de estabilidad en botella de vinos blancos jóvenes
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003
-
Evolución del color en relación con la extracción de aromas durante la criomaceración en mostos blancos: efecto de la temperatura
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003